tekan sini!

Tuesday, June 12, 2012

Hello. Again.

Hye blog yang dah bersawang!

Hihi. Lame betul tak update kan? Sorry. Ni baru je habis final exam and currently having my 3 months break from being a zombie (Student life is no fun. U live like a zombie and swallow all those lecture notes. Sometime. U dont even have time to digest it. Haih) Takpe. Sekarang kite cuti. Lets just cuti betulbetul and goyanggoyang kaki sambil cucukcucuk cucuk langit.

* lets cucuk langit ooo yeah! *
( introducing to u. my seet lil monster. Syaza)

Tak sangka. Pejam celik pejam celik. Eh eh. Da habis 2nd year da. I still remember, the very first day register masuk uia. Mase tu dekat CFS (Centre for Foundation Studies). Stress kene taaruf and kene buli nyanyi lagu uia like seratus kali with that tudung taaruf yang takleh dibentuk tu. Oh stress. Sedar tak sedar. Dah 4 tahun berlalu. How time flies~

 First day in kuliyyah as a freshie
*Our baiah session*

Da 2nd year degree da.
*YAY*

Enough about kuliyyah stuffs. Let just enjoy our holiday and relax. As for now. im not planning to do any part time works. Let just sit back and relax (Bile lagi nak ade mase gini kan?) So u can expect more from this blog this time. Sebab writer die tgh bercuti. ehehe. Okayh till then. Toodles!

Ps: Jangan lupe klik NUFFNANG everytime u are here! 

1 comment:

  1. selamat bercuti n boleh selalu update blog.. hehe

    ReplyDelete